Over onsFrom Articlebis ZeitungLicentiaat vertaalster  -  MA tolk  -  gecertificeerd sociaal tolk 

Afgestudeerd als licentiaat vertaalster aan het Hoger Instituut voor Vertalers en Tolken in Antwerpen, een semester Slavistiek en Duitse taal aan de universiteit van Hamburg en jarenlang intensief contact met het Duits staat garant voor een accurate en betrouwbare vertaling.Vertalingen vanuit en naar het Duits behoren tot de mogelijkheden.


In tweede instantie aan de Artesis Hogeschool Antwerpen, departement Vertalers en Tolken ben ik afgestudeerd als consecutief tolk in de Duitse en Engelse taal, waarin ik mijn MA heb behaald. Op vele gebieden kan ik u behulpzaam zijn bij mondelinge vertalingen vanuit en naar de beide talen, zowel op locatie als telefonisch. 


Als vrijgevestigde, beëdigde tolk/vertaalster heb ik ervaring op juridisch gebied, in de (geestelijke) gezondheidszorg, met jeugdzorg en kinderbescherming. Ook websites kunnen door mij vertaald worden. Daar hoeft het niet bij te blijven, want met een gedegen voorbereiding staan alle mogelijkheden open.

Tolken en vertalen zijn allebei maatwerk. Daarom werk ik ook niet met standaardtarieven maar bekijk ik per opdracht wat verlangd wordt of wat nodig is. In overleg komen wij samen tot een tarief dat passend is voor uw opdracht. 


Ik vertaal vanuit het Duits en het Engels naar het Nederlands en vanuit het Nederlands naar het Duits en het Engels. Hiervoor bestaan aparte tarieven. 


Consecutief tolken is zowel vanuit als naar de moderne taal. Ook voor deze opdrachten spreken wij met u door wat u verlangt en bepalen we hiervoor het tarief.


Alle opdrachten vergen een speciale aanpak en in voorkomend geval kunnen wij u ook dagtarieven opgeven.


Informeert u eens bij ons naar de mogelijkheden en de prijzen. Wij kunnen u snel van dienst zijn.


Onze contactgegevens en het contactformulier vindt u op de homepage.

Telefonisch


Op locatie


Conferenties


Geen Duits en/of Engels?

Ook andere talen behoren tot de mogelijkheden via collega's in het netwerk.

Bent u nieuwsgierig geworden?

Neemt u gerust vrijblijvend contact op met  

           De Letterfabriek Vertalingen.             


de Letterfabriek Vertalingen en Tolken   /   Privacyverklaring   /   Algemene Voorwaarden